Anasayfa » Bio UNO S Çok Amaçlı Genel Temizleyici

Bio UNO S Çok Amaçlı Genel Temizleyici


Bio UNO S – Bio General Purpose Cleaner

Önce
Sonra

Raporlar

Çok amaçlı, konsantre, köpüğü ayarlı, çok güçlü bir temizleyicidir. Metal yüzeylerde pas yapmaz. İçerdiği kimyasallar sayesinde, metal yüzeyinde pasa karşı geçici bir koruma tabakası oluşturur. İstenmeyen kötü kokuları giderir. ABD den onaylı, Gıda makinalarında ve ekipmanlarının temizliğinde kullanım belgesi ( NSF ) vardır.

Yüzeydeki yağ, gres, vaks, polisaj artıkları, iş kirlilikleri ve karbon birikintilerini temizler. AB Standartlarına tam uyumludur. Çevre, insan sağlığına ve atık sistemlerine zarar vermez. Biyolojik olarak tamamen parçalanarak yok olur. Boya, plastik, kaplama ve lastik yüzeylere zarar vermez. Silikon ve solvent içermez.

Uygulama : Kirlilik yoğunluğuna ve türüne bağlı olarak su ile 1:10 –1:40 oranında seyreltilerek kullanılır. Etkinliğini arttırmak ve zamandan tasarruf için sıcak su ile ( 40-70°C ) seyreltilerek kullanılması tavsiye edilir. Aluminyum yüzeylerde 1:40 seyreltme uygundur.
Her türlü metal yüzeyler, ekipman, makina, iş parçası, iş makinaları, motor blokları, radyatör içleri, tekstil ürünleri, döşemeler, koltuklar, tren ve metro vagonları, araçlar, plastik malzemeler, tamirhaneler, bakım merkezleri, seramik yüzeyler vb. için ideal bir temizlik ürünüdür.

Başa dön